Saturday, May 21, 2011

Kindergarten

Date : 16th May 2011

Oleh kerana aku cuti hari ni..so konon-konon nya aku nak gi survey pre-school si Khayra ni..tapi akhirnya aku g register terus sebab teacher kt situ cakap admission for next year should be on August 2010 but now they already have more than 100 students for next year..which is now parents already registered their kids earlier..if the quota are full so they will close the registration for next year early..but actually before that dah buat survey jugak sikit-sikit..aku bawak khayra & hasya pergi school...nak amik feel..diorang mmg excited siap nak bawak beg sekolah lagi..

English Islamic Kindergarten


Genius Aulad 2011 Fee
Registration RM100
Annual Admission Fee RM220
Material Fee (1st Term) RM198 - include stationeries, art & craft, snacks. etc
Material Fee (2nd Term) RM220
Monthly Fee RM238
Uniform RM38/set
*not included transportation


 
Real Kids 2011 Fee
Monthly Fee RM280
Supplimentary Fees (1st Term) RM300
Book/Material Fees (1st Term) RM250
Supplimentary Fees (2nd Term) RM300
Book/Material Fees (2nd Term) RM250
Insurance RM20
Uniform RM35
Sports Uniform RM25

Smart Reader Kids Fee
Basic fees RM270
Learning materials and worksheet (inclusive)
Computer fees (inclusive)
Music Fees (inclusive)
Smart Reader fees (inclusive)
Refreshment  (inclusive)
*may be this is for monthly only not sure how about the early registration :(


Q-Dees Fee
Upon Registration:
Registration Fee - RM60
Readers ( 1 set - 8 books ) RM40
Uniform ( 2 set ) - RM70
Gym Wear ( 1 set ) - RM18
Insurance ( Yearly ) - RM20
Pre School Kit ( Yearly ) - RM30
Memories to Cherish Album ( Yearly ) - RM15
First term (Jan & Feb incl registration fees & initial fees ) - RM1,265
Second term (Mar & Apr ) - RM 924
Third term (Jun, Jul & Aug including re-enrollment for next year) - RM1,224
Fourth term (Sep & Oct ) - RM 671 



Ibu bapa/penjaga perlu membayar dua (2) jenis bayaran iaitu :

 1.Yuran pendaftaran sebanyak RM10 bagi membiayai insurans kanak-kanak dan sebagai komitmen ibu bapa menghantar anaknya hadir belajar di Tabika KEMAS.
    2.Sumbangan ibu bapa sebanyak RM10 hingga RM25 mengikut persetujuan jawatankuasa bagi membiayai perkara-perkara berikut :
    • Elaun Pembantu Pemaju Masyarakat (sukarela)
    • Sewaan bangunan
    • Bayaran utiliti
    • Aktiviti kokurikulum yang melibatkan kanak-kanak, ibu bapa dan masyarakat
      Sumbangan ini dikutip sehingga kerajaan membiayai perkara-perkara tersebut di atas.









    No comments:

    Post a Comment

    Post a Comment